Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Min første bondegård 33826 - fra 18 mnd.

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
05195-200
   

BRIO Min første bondegård 33826 introduserer barnet til ulike gårdsdyr og moro på gården. Tilbring timevis med moro og lær barna om de ulike gårdsdyrene. Transporter dyrene fra en plass til en annen med transportvognen på togskinnene. Dra tilbake til bondegården og kos med katten i solen. De 5 dyrene som kommer i settet har egne dyrelyder de lager når de blir plassert på engen. Lekesettet består av 12 deler deriblant to togvogner. Å lære om dyr har aldri vært morsommere!

Innhold:

  • 5 dyr
  • Tog
  • Transportvogn
  • 2 Togspor
  • Togspor med overtak og Eng

Alder: fra 18 mnd.

Produktdetaljer
Modell33826
EAN7312350338263
MerkeBRIO
Alder1, 2, 3, 4
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.