Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO My Home Town - Gårdshus 30313 - med figurer, møbler og tilbehør

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 338,-
Få igjen på lager
SKU
11172-71
   

Velkommen hjem! Etter en lang dag på gården er det godt å slappe av. To lekefigurer i tre og katten deres bor i dette koselige huset. Med fullt utstyrt kjøkken, vannpumpe med bøtte og hvitt stakitt.

Dette BRIO gårdshuset er en del av My Home Town serien, og er laget i tre. Alle treleker fra BRIO kommer fra FSC-sertifisert skogsbruk.

Inneholder:

  • 1 gårdshus
  • 2 figurer
  • 1 katt
  • 7 møbler og tilbehør
  • 10 gjerder

Detaljer:

  • Mål eske: 4 x 2,8 x 1,7 cm (BxHxD)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 18 mnd.

Hva vil du bli når du blir stor? My Home Town fra BRIO består av lekefigurer som lar deg prøve ut forskjellige karrierer. Gårdsleken lar deg leke at du tar vare på en bondegegård og pleier både gård- og skogsdyr. Det eneste du trenger e lekefigurene i My Home Town og din fantasi.

Produktdetaljer
Modell30313
EAN7312350303131
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.