Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Paraplytrille - sammenleggbar dukkevogn 24905000

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 457,-
På lager
SKU
04205-20
   

BRIO Paraplytrille til dukke er en solid dukkevogn laget i klassisk BRIO design. Den har et forenklet sammenleggbart understell for enkel lagring, en justerbar fotstøtte til dukken din, og en kurv i bunnen - perfekt for å ta med deg alt du trenger for en dag med dukken.

Små barn vil elske å ta dukken sin på en rusletur med paraplytrillen.

Detaljer:

  • Mål: L56 x B41 x H66 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell24905000
EAN7312350002980
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.