Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Racecar metallic - Special edition 2017

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 142,-
Få igjen på lager
SKU
23409
   

BRIOs klassiske racerbil i tre, nå i en metallisk limited edition. Racerbilen er lett å gripe og leke med for barn i alle aldre.

Dette er en begrenset spesialutgave, hvor det også følger med et klistremerke med tallet 1 som kan festes til bilen.

  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30344
EAN7312350303445
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.