Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brio Racerbil med fjernkontroll - svart - 30408

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 467,-
På lager
SKU
07206-201
   

En morsom radiostyrt bil fra BRIO som kan brukes allerede fra 24 mnd. Denne radiostyrte bilen med kontroll fra BRIO, vil garantert være en favoritt for ditt barn. Med den medfølgende fjernkontrollen kan barna øve seg og utvikle finmotorikken i fingrene samtidig som de har det gøy med den radiostyrte bilen.

  • Brio Racerbil med fjernkontroll - svart - 30408
  • Med fjernkontroll som er enkel å bruke for de minst

Inneholder:

  • BRIO Racer bil
  • Fjernkontroll 

Detaljer:

  • Batteribehov: 7 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 24 mnd.
Produktdetaljer
Modell30408
EAN7312350304084
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.