Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Railway World Deluxe togsett 103 deler - 33766

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 2492,-
Få igjen på lager
SKU
11053
   

Hvem kan vel motstå dette settet med de mest populære produktene i BRIOs togbaneverden? Her finner du alle favorittene i BRIOs togunivers samlet i ett sett! Klassisk togbane og tilbehør som passerer forbi havnen, flyplassen, togstasjonen og gården. Har både lys og lydeffekter. Kom og lek med oss!

  • Inneholder hele 103 deler
  • Passer for barn fra 3 år
  • Settet inneholder to oppbevaringskasser i plast

Det er nesten bare å se på bildene og glede seg til at du får det levert! OUTLET tilbud - varer så langt beholdningen rekker.

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33766
EAN7312350337662
MerkeBRIO
Alder3-5
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.