Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO RC Travel Set 33277 - togsett med radiostyrt tog, togbane og togstasjon - 44 deler

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 1 135,-
Medlemspris 885,-
Få igjen på lager
SKU
06192-122
   

Bygg en svingete togbane gjennom fjell, skog og under en bro med BRIO RC Travel Set 33277 med 44 deler. Styr det fjernstyrte lokomotivet med fjernkontrollen.

Dette reisesettet kommer med en fjernkontroll slik at du har full kontroll over det blå toget, og som et ekte lokomotiv ferdes det gjennom forskjellige byer. Ha det gøy med bygging av togbanen, og lag den togbanen du selv ønsker.

Det er morsomt å kjøre togene go dette togsettet gir en omfattende lekeopplevelse. Esken inneholder togskinner, fjernkontroll, to tog hvorav det ene er fjernstyrt, togstasjon, bro, figurer og tilbehør. Settet er både perfekt å leke alene med, samt kombinere med andre BRIO World sett.

Små togførere kan la passasjerene stige ombord på toget ved hjelp av å vri på hjulet på den spesielle heisen, og de velge om de vil ta den blå eller røde toglinjen. La turen gå over broen og tilbake igjen. Den blå linjen består av et batteridrevet tog, og banen har brytere som lar barnet ta sine egne kreative beslutninger. Velkommen til BRIO-verdenen!

Inneholder:

 • Togsett
 • 3 figurer
 • Togskinner
 • Broer
 • Togstasjon
 • Skilt
 • Fjernkontroll

Detaljer:

 • Mål: 87 x 74 x 12 cm
 • Antall deler: 44
 • Batteribehov togstasjon: 2 x AA (inkludert)
 • Batteribehov tog: 4 x AA (ikke inkludert)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33277
EAN7312350332773
MerkeBRIO
33277 brio togbanesett med manuell heis 33277 brio togbanesett med manuell heis

Heis

Ta heisen ved å dreie på hjulet på togstasjonen.

33277 brio togsett med trafikklys 33277 brio togsett med trafikklys

Trafikklys

Pass på at banen er klar, og at det er trygt å kjøre ved hjelp av trafikklyset.

33277 fjernstyrt rc togbane med lyder fra brio 33277 fjernstyrt rc togbane med lyder fra brio

Lyd

Trykk på knappen på stasjonen for å aktivere lyder.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.