Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Smart tech bondegård 33936

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
06182-28
   

Det er en stor dag på gården. Denne bondegården fra BRIO har mye til felles med andre bondegårder, men den er også veldig annerledes. Ved hjelp av Smart Tech-teknologi og flotte funksjoner blir dyrene levende når toget kjører gjennom gården.

Lydeffekter, handlinger og action skaper en helt ny opplevelse og lek - livet på landsbygda er mer spennende enn noensinne! Med BRIO Smart Tech leketøy med for eksempel BRIO Smart Tech lokomotiv til å lage lydeffekter og bevegelse.

Inneholder:

  • 1 BRIO bondegård
  • 1 kjøretøy
  • 2 klosser

Detaljer:

  • Antall deler: 4
  • Mål: 16,2 x 15,9 x 15,6 cm
  • Alder: fra 3 år

MERK: Må kombineres med smart-tech tog, selges separat

Produktdetaljer
Modell33936
EAN7312350339369
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.