Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BRIO Sparke-racerbil i tre med tute - BRIO ride-on 30285

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 874,-
Utsolgt
SKU
05195-216

BRIO Sparke-racerbil 30285 har et klassisk BRIO-utseende med sin rødfarge og hvite hjul. Bilen er perfekt for de alle minste og gir god trening på balanse og lære å gå trening. Bilen har et ergonomisk design som tillater de minste å sitte ned, kontrollere og dytte komfortabelt. Styret er av tre og du kan tute med hornet.

Bilen er et godt hjelpemiddel for motorisk utvikling. Få en ekte kjøreopplevelse mens du styrer bilen rundt omkring og tuter. Bilen har tilhengerfeste og du kan feste en vogn på den så all bagasjen kan bli med (følger ikke med).

Inneholder:

  • 1 BRIO sitte på-racerbil

Detaljer:

  • Mål: 67 x 26 x 34 cm (LxBxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30285
EAN7312350302851
MerkeBRIO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.