Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Sparke-racerbil i tre med tute - BRIO ride-on 30285

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 794,-
På lager
SKU
05195-216
   

BRIO Sparke-racerbil 30285 har et klassisk BRIO-utseende med sin rødfarge og hvite hjul. Bilen er perfekt for de alle minste og gir god trening på balanse og lære å gå trening. Bilen har et ergonomisk design som tillater de minste å sitte ned, kontrollere og dytte komfortabelt. Styret er av tre og du kan tute med hornet.

Bilen er et godt hjelpemiddel for motorisk utvikling. Få en ekte kjøreopplevelse mens du styrer bilen rundt omkring og tuter. Bilen har tilhengerfeste og du kan feste en vogn på den så all bagasjen kan bli med (følger ikke med).

Detaljer:

  • Mål: L67 x B26 x H34 cm
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30285
EAN7312350302851
MerkeBRIO
Alder1, 2, 3
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.