Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sjekk ut våre BLACK DEALS

BRIO Spin bærestol for store dukker 24904000

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 365,-
Få igjen på lager
SKU
11172-80
   

Gå en tur med dukken din. Kanskje i parken, til butikken eller bare rundt huset? Du kan ta dukken med deg overalt i denne bærestolen.

Bærestolen selges separat, men hvis du allerede har Spin dukkevogn, kan du enkelt feste bærestolen på understellet til Spin dukkevogn.

  • Mål: 50 x 36 x 33 cm
  • Består av en del
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell24904000
EAN7312350249040
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.