Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO stablelokomotiv i tre med magnet 30124

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 230,-
På lager
SKU
04205-02
   

Dette fargerike og pedagogiske BRIO stablelokomotivet kan bygges om og om igjen. De magnetiske klossene er enkle å plassere, og er bra for øye-hånd koordinasjonen til barna. De magnetiske klossene er enkle å plassere på hverandre, noe som gjør det enklere for de unge konduktørene.

Bruk BRIOs klassiske fargeblokker for å bygge et nydelig tog som ikke trenger spor å kjøre på. Det magnetiske stableleketøyet har elleve deler med innebygde magneter som oppmuntrer til læring gjennom lek. Toget er i hovedsak laget i tre, fra FSC-sertifiserte skoger.

Inneholder:

  • 2 togvogner med hjul
  • 9 magnetiske klosser

Detaljer:

  • Mål: 19,8 x 7,8 x 9,1 cm (LxBxH)
  • Materiale: tre med magnet
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30124
EAN7312350301243
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.