Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Tankbil med vogn 33907

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 135,-
Utsolgt
SKU
03182-9

Service og vedlikehold er viktig på en flyplass. BRIO bensinbil med vogn sikrer at alle flyene er tanket opp mellom landing og avgang. Den lysegule BRIO-lastebilen har en tank i tre og en vogn med bensinslange og stige.

Denne flotte lastebilen kan brukes i alle BRIO World lekescenarioer.

  • Består av 3 deler.

Detaljer: 

  • Mål: 17,3 x 3,4 x 4,9 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33907
EAN7312350339079
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.