Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Batteridrevet Damplokomotivsett 33030

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 437,-
Få igjen på lager
SKU
7102
   

Reis tilbake i tiden med dette batteridrevne damptoget og bygg de første togskinnene! Last de spesielle skinnene ombord på toget og kjør til krysset.  Toget venter ved broen mens du legger til skinnene for å fullføre togbanen over kløften. Kjør fremover ved å trykke på knappen, og lyset vil vise veien.

  • 21 delers tretogsett
  • Togsettet trenger 1 stk AAA batteri (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33030
EAN7312350330304
MerkeBRIO
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.