Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Togbanesett med brannmanntema 33815

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 548,-
Få igjen på lager
SKU
20913
   

Det brenner, og du må hjelpe! Kjør straks til stasjonen for å fylle branntoget med vann og drivstoff. Brannmannen kjører av gårde i brannbilen med sirener og blålys. Slukk brannen med brannslangen på vognen. Hvis du vil ha mer eventyr, bygger du ut med flere skinner.

Vær en helt med redningstemaet Det er her det skjer! I redningstemaet kan du suse av gårde i robuste redningskjøretøy med lys- og lydeffekter, fange tyver, slukke branner og være dagens helt. Politi og brannfolk holder øye med BRIO World, slik at det er et trygt sted å være. Politistasjonen og brannstasjonen inviterer til rollelek og eventyr.

 • BRIO World togbane med lys og lyd
 • 18 deler med brannredningstema
 • Brannbil, brannmann og brannstasjon inkludert
 • Produsert etter Brios høye standarder og fra FSC-sertifisert tre

Inneholder:

 • 1 brannstasjon
 • 1 brannmann-figur
 • 1 brannbil, 1 tog, 1 togvogn
 • 1 togskinne-overgang
 • 1 tre, 1 brann
 • 10 togskinner

Detaljer:

 • Mål: 57 x 48,5 x 34,5 cm (BxDxH)
 • Batteribehov: 2 x LR44-batterier (inkludert)
 • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33815
EAN7312350338157
MerkeBRIO
Brio World 33815 brannmann sett med stigebil Brio World 33815 brannmann sett med stigebil

Bevegelige deler

Brannslukningsvogn med bevegelig stige.

Togbane i tre fra BRIO med brannstasjon, brannbil og brannmann Togbane i tre fra BRIO med brannstasjon, brannbil og brannmann

Brannmann

Figuren får plass til å sitte i brannbilen.

Med bevegelige deler, og brannbil med lys og lyd Med bevegelige deler, og brannbil med lys og lyd

Nå nye høyder

Hold brannslukkeren i hånda og klatre opp stigen.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.