Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Togstasjon med play and record - spill inn dine egne stasjonslyder 33840

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 208,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
05195-222
   

Med BRIO Togstasjon med play and record 33840 kan det bli skikkelig gøy å vente på toget! Denne togstasjonen kan nemlig spille inn stemmer og du kan skreddersy din helt egen stasjons-stemme. Trykk på knappen og snakk, trykk så på den andre knappen for å høre det du akkurat spilte inn. Kunngjør det neste toget og underhold pasasjerene som venter på perongen.

Innhold:

  • Stasjon med play and record funksjon
  • Figur

Detaljer:

  • Mål: L15,5 x H12,7 x B11,2 cm
  • Batteribehov: 2xLR44 (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33840
EAN7312350338409
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.