Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO togbane tømmerlastesett - 33789 - 24 deler

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 486,-
Få igjen på lager
SKU
17204
   

I skogen venter de på at du og toget skal komme og hjelpe til med å laste tømmer. Skogsarbeideren med motorsag hjelper deg, og du kan ta en tur i hans terrenggående kjøretøy og plante noen nye trær. Dette er et spennende togsett å leke med, og det blir enda morsommere med sagbruksettet i tillegg. Ut i skogen og ha det gøy som tømmertogfører!

Bygg samtidig som du bruker fantasien sammen med den lille hjerteknuseren med BRIO World - 33789 Magnetisk signal fra BRIO.

  • Togbanesett i 24 deler
  • Bygg skinnene over berg og bro
  • Figur med motorsag
  • Kjøretøy for å transportere tømmer
  • Mange morsomme tilbehør
Produktdetaljer
Modell33789
EAN7312350337891
MerkeBRIO

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.