Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Track Supports 33981 - brosystem med stabling

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
05195-214
   

BRIO Track Supports 33981 - brosystem med stabling er den perfekte forlengelsen av ditt togbane sett fra BRIO. I dette settet får du 14 jernbanespor, 4 brosystem med stabling og et fjell. Bygg to bruer oppå hverandre og utvid din togbane til noe helt unikt.

Innhold:

  • 6 jernbanespor til bro
  • 8 jernbanespor kurvet
  • 4 brosystem med stabling
  • Fjell

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33981
EAN7312350339819
MerkeBRIO
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.