Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO My Home Town Traktorsett til bondegård - 30265

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 224,-
Få igjen på lager
SKU
17208
   

Nå kan du være bonde med din egen traktor. Hesten må kjøres bort til en annen gård, så hopp ned fra setet og hjelp hesten opp i vognen. Så hopper du opp i setet igjen og kjører av gårde. Hvis det står en stol i veien, vrir du på rattet og kjører rundt den.

Dette traktorsettet fra BRIO er, i likhet med alle treleker fra BRIO laget av tre fra FSC-sertifiserte skoger.

Inneholder:

  • Traktor med henger
  • Bonde-figur
  • Hest

Detaljer:

  • Mål: 24,5 x 9,8 cm (BxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 18 mnd.

Hva vil du bli når du blir stor? My Home Town fra BRIO består av lekefigurer som lar deg prøve ut forskjellige karrierer. Gårdsleken lar deg leke at du tar vare på en bondegegård og pleier både gård- og skogsdyr. Det eneste du trenger er lekefigurene fra My Home Town og fantasien din.

Produktdetaljer
Modell30265
EAN7312350302653
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.