Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Travel City sett - togbanesett i 41 deler med lys og lyd 33831

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 794,-
På lager
SKU
07192-30-1
   

Kjenn på pulsen mens du og andre passasjerer reiser med toget i den indre kjernen av byen. Dette BRIO World Travel togsettet i 41 deler hjelper barna med å oppdage verden på en leken måte ved hjelp av gjenkjennelige scenarier fra den virkelige verden. Det lange toget har plass nok til mange passasjerer, mens det røde metrotoget kan holde tritt med enhver sjåfør, jo forterer det dyttes jo mer lys og lyd lager det.

La passasjerene gå av på bystasjonen, og bring dem til sin destinasjon ved hjelp av den gule bussen. Dette togsettet med bytema kommer komplett med tilbehør som trafikklys, buet bro og naturskjønne sporstøtter.

Inneholder:

  • BRIO World Travel togsett i 41 deler

Detaljer:

  • Antall deler: 41
  • Mål ferdig montert: 100 x 72 cm
  • Alder: fra 3 år

Alt henger sammen i BRIO World

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33831
EAN7312350338317
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.