Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Travel City sett 33831 - togbanesett i 41 deler med lys og lyd

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 694,-
På lager
SKU
07192-30-1
   

Kjenn på pulsen mens du og andre passasjerer reiser med toget i den indre kjernen av byen. Dette BRIO World Travel togsettet i 41 deler hjelper barna med å oppdage verden på en leken måte ved hjelp av gjenkjennelige scenarier fra den virkelige verden. Det lange toget har plass nok til mane passasjerer, mens det røde metrotoget kan holde tritt med enhver sjåfør, jo forterer det det dyttes jo mer lys og lyd lager det.

La passasjerene gå av på bystasjonen, og bring dem til sin destinasjon ved hjelp av den gule bussen. Dette togsettet med bytema kommer komplett med tilbehør som trafikklys, buet bro og naturskjønne sporstøtter.

Inneholder:

  • BRIO World Travel togsett i 41 deler

Detaljer:

  • Antall deler: 41
  • Mål ferdig montert: 100 x 72 cm
  • Alder: fra 3 år

Alt henger sammen i BRIO World

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Mer informasjon
Model33831
EAN7312350338317
MerkeBRIO
Alder3, 4, 5, 6

Lagertømming 2020

Lagertømming 2020

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.