Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Travel tog og tunnel 33890

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 168,-
Få igjen på lager
SKU
05195-201
   

BRIO Travel tog og tunnel 33890 introduserer deg for en verden med spennende og nye reisemål! Med det kule toget kan du reise hvor enn du vil, det er bare fantasien som setter grenser! Lokomotivet og passasjervognen har plass til 3 bevegelige figurer (følger ikke med). Inviter dine BRIO-venner om bord og kjør avsted. Emballasjen på toget kan brukes som tunell, plasser den over BRIO World jernbaneskinner og du er i gang. God tur!

Innhold:

  • Lokomotiv
  • Passasjervogn
  • Tunnel

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33890
EAN7312350338904
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.