Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Trekketog 30240 - fra 12 mnd+

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 215,-
På lager
SKU
17670
   

Gjør deg klar for din første lokfører opplevelse noen gang. Denne draleken fra BRIO er et lokomotiv med sterke farger og snor. La barnet ditt dra toget etter seg, skyve det foran seg eller utforske detaljene. Toget oppmuntrer til motorisk utvikling, øye- hånd koordinasjon og nysgjerrighet.

Detaljer:

  • Mål: L13 x B7,5 x H9 cm
  • Alder: fra 12 mnd.

 

Produktdetaljer
Modell30240
EAN7312350302400
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.