Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Trekketog, svart 30240 - draleke i tre

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 215,-
Få igjen på lager
SKU
17670
   

Er du klar til å prøve deg som lokfører? Dette fargerike tretoget er perfekt å begynne med. Se hvordan skorsteinen roterer når du trekker toget etter deg. Et spennende første togeventyr.

Denne draleken fra BRIO er, i likhet med alle BRIO treleker laget i tre fra FSC-sertifiserte skoger.

Inneholder:

  • BRIO trekketog

Detaljer:

  • Mål: 12,7 x 8,8 cm (BxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.

 

 

Produktdetaljer
Modell30240
EAN7312350302400
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.