Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World lokomotiv app-styrt med lys og lyd 33863

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
09206-102
   

Et klassisk BRIO-tog møter moderne teknologi. Last ned appen og styr toget fra en hvilken som helst smart-enhet. Skru på lys og sirene, sjekk ut drivstoff og kjør. Toget kan fint lekes med uten app, og du kan få det til å kjøre framover eller bakover ved å trykke på knappene på toppen.

Inneholder:

  • 1 Brio batteritog

Detaljer:

  • Mål: 10,4 x 3,6 x 5,1 cm (BxDxH)
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: App lastes ned via GooglePlay eller AppStore. Smart-enhet følger ikke med.

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og invitér. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33863
EAN7312350338638
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.