Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Smart Tech Sound stasjon - med figur og vogn - 33973

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 355,-
På lager
SKU
04206-47
   

"Alle om bord!". Togene er klar til å dra fra stasjonen. Når BRIOWorld Smart Tech Stasjon brukes sammen med et Record & Play tog (ikke inkl.) instruerer den at toget skal bremse ned og stoppe, blinke med lysene sine for å signalisere at toget er framme og spille av en lyd. Bruk appen Smart Tech Sound for å endre stasjonslyden til gjenkjennelige stasjoner fra hele verden - som Berlin, London eller Paris. Nå har toget stoppet, hjelp passasjeren ombord på reisevognen og begynn din BRIOWorld-reise.

  • Brio World Smart Tech stasjon 33973
  • 4 deler inkludert stasjon, tunnel figur og vogn
  • Kombiner med et BRIO Record & Play tog

Innhold:

  • 1 BRIO World Smart Tech Sound stasjon
  • 1 tunnel
  • 1 figur
  • 1 vogn

Detaljer:

  • Mål: 30,6 x 18,5 x 15 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Tog og togbane selges separat!

Alt henger sammen i BRIO World I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33973
EAN7312350339734
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.