Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Travel Switching Set 33512 - togbane med 2 lokomotiv og 5 figurer

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 798,-
På lager
SKU
7113
   

Gå inn i rollen som lokomotivfører med dette Travel Switching 33512 togsettet fra BRIO World. Togbanen kommer med to lokomotiv hvorav det ene toget er batteridrevet og kan kjøre helt selv. Hopp om bord på den blå linjen og tøff avgårde på togskinnene. Ta heisen mellom platformene ved hjelp av dreiehjulet, og bytt over til den røde linjen hvor passasjertoget venter. Bytt spor enkelt med spaken, og ikke glem å følge med om det er klar bane til å kjøre! Denne flotte togbanen med alle sine deler holder deg sysselsatt i timesvis. Lek med settet alene, eller kombiner det med andre BRIO World togsett.

Inneholder:

  • 2 tog med vogner
  • 22 skinnedeler
  • 5 støttedeler
  • 1 platform med heis
  • 5 figurer
  • 3 tilbehør

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)
  • Antall deler: 42
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33512
EAN7312350335125
MerkeBRIO
BRIO 33512 togsett med heis BRIO 33512 togsett med heis

Platform med heis

Drei på hjulet for å ta heisen mellom platformene og bytt fra den blå til den røde toglinjen.

33512 brio togsett med linjeskifte 33512 brio togsett med linjeskifte

Sporskifte

Bruk spaken for å skifte spor slik at lokomotivet kommer frem.

33512 togsett med batteridrevet blått tog 33512 togsett med batteridrevet blått tog

Batteridrevet

Den blå linjen er batteridrevet og kan kjøre både fremover og bakover selv.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.