Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Claas Disc mower Disco 8550 C Plus - 02218

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 386,- kr
Få igjen på lager
SKU
3185
   

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Bønder som driver med husdyroppdrett har behov for solid utstyr som fungerer dag etter dag når de skal høste fôr til dyrene. CLAAS er blant de ledende leverandørene på verdensbasis av fôrhøstingsredskaper. Deres produkter tilfredsstiller de strengeste krav, og de er i kontinuerlig bruk grunnet den høye kvaliteten – egenskaper som barna blir kjent med i lekekjøretøyene fra BRUDER. Her er en imponerende fôrhøster i fullstørrelse omdannet til en tilsvarende imponerende modell med realistiske funksjoner og stor detaljrikdom. Dette er grunnen til at alle 3 fôrhøsterne har roterende fjæringer for å kompensere for ujevnheter i bakken.

Fôrhøsteren har roterende kuttere. Den treveis fôrhøsteren kan både monteres foran og bak på traktoren med festeanordningen slik at sidehøsteren kan vippes opp for transport. Claas Jaguar kan kun brukes foran med hjelp av en medfølgende adapter, og den kan svinges foran og heves for transport på veien. Med disse nyvinningene innenfor landbruksredskaper demonstrerer BRUDER nok en gang den tekniske overlegenheten til selskapets produkter som fengsler lekelystne unge med funksjonaliteten til den større modellen.

  • Anbefalt alder: 3+
  • Med adapter for montering frontmontering
  • Størrelse: 23,7 x 48,8 x 9 cm
  • Skala: 01:16
  • Laget av høykvalitets plast som ABS
Mer informasjon
Model02218
EAN4001702022181
MerkeBruder
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Merkevarefest med opptil 60% avslag!

Merkevarefest med opptil 60% rabatt!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.