Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Claas Disc mower Disco 8550 C Plus - 02218

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 358,-
Få igjen på lager
SKU
3185
   

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Bønder som driver med husdyroppdrett har behov for solid utstyr som fungerer dag etter dag når de skal høste fôr til dyrene. CLAAS er blant de ledende leverandørene på verdensbasis av fôrhøstingsredskaper. Deres produkter tilfredsstiller de strengeste krav, og de er i kontinuerlig bruk grunnet den høye kvaliteten – egenskaper som barna blir kjent med i lekekjøretøyene fra BRUDER. Her er en imponerende fôrhøster i fullstørrelse omdannet til en tilsvarende imponerende modell med realistiske funksjoner og stor detaljrikdom. Dette er grunnen til at alle 3 fôrhøsterne har roterende fjæringer for å kompensere for ujevnheter i bakken.

Fôrhøsteren har roterende kuttere. Den treveis fôrhøsteren kan både monteres foran og bak på traktoren med festeanordningen slik at sidehøsteren kan vippes opp for transport. Claas Jaguar kan kun brukes foran med hjelp av en medfølgende adapter, og den kan svinges foran og heves for transport på veien. Med disse nyvinningene innenfor landbruksredskaper demonstrerer BRUDER nok en gang den tekniske overlegenheten til selskapets produkter som fengsler lekelystne unge med funksjonaliteten til den større modellen.

  • Anbefalt alder: 3+
  • Med adapter for montering frontmontering
  • Størrelse: 23,7 x 48,8 x 9 cm
  • Skala: 01:16
  • Laget av høykvalitets plast som ABS
Produktdetaljer
Modell02218
EAN4001702022181
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.