Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder LEMKEN front-trommel VarioPack K - 02222

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 174,-
På lager
SKU
10634
   

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Denne maskinen gjør det klart for såing som en av mange ulike måter og forberede jorden på. Fronten er utstyrt med to roterende enheter. Kan legges sammen oppover og låses i transportstilling.

  • Maskinen kan festes forran og bak på din traktor.
  • Mål: 38 x 15 x 12 cm.
  • Anbefalt alder: 3+
  • Kompatibelt med alle traktorer spesielt i 3000-serien fra Bruder.
  • Kan monteres på fremre og bakre koblingen.
Produktdetaljer
Modell02222
EAN4001702022228
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.