Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Scania R-Series søppelbil - 03560

Bruder lekebiler, traktorer, anleggskjøretøy og skogbruksmaskiner

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 793,-
På lager
SKU
3240
   

Denne Scania R-Series Søppelbilen fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har stilige detaljer og virkelighetstro design, og kommer med to søppeldunker. Når de to søppelkassene settes i holderen bakpå søppelbilen, tømmes de begge to på én gang ved bruk av håndtaket. Når du dreier på dreiehjulet kan du se at avfallet tømmes og moses sammen - slik at det er plass til enda mer. Når søppelbilen er full, kan du kjøre den til søppelplassen og tømme bilen ved å åpne bakluken slik at avfallet kommer ut igjen. 

  • Søppelkassene kan tømmes samtidig
  • Drei på håndtaket for å mose sammen
  • Funksjonell bakluke

Inneholder:

  • Bruder Scania R-Series søppelbil
  • 2 søppelkasser

Detaljer:

  • Mål: 62 x 18,5 x 26,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell03560
EAN4001702035600
MerkeBruder
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.