Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Scania R-Series søppelbil - 03560

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 674,-
På lager
SKU
3240
   

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Denne oransje søppelbilen gjør det mulig for deg å gjenskape rollen som den lokale renholdsarbeideren. Speilene på bilen kan slås inn, og dørene kan åpnes. Søppelbilen kan fylles og tømmes ved at man dreier på et hjul, og man kan tømme to søppelbøtter om gangen.

  • Inkl. 2 søppelbøtter
  • Avfall kan vippes ut ved å vri på håndtaket
  • Mekanisme for lasting og lossing
  • Størrelse: 62 x 18,5 x 26,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Anbefalt alder: 4+
Produktdetaljer
Modell03560
EAN4001702035600
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.