Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Scania Liebherr kranbil med lys og lyd - 03570

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 1 143,-
Utsolgt
SKU
3214

Den imponerende Liebherr kranbilen tårner over resten av anleggsbilene fra Bruder. Når den teleskopiske kranen er forlenget, er kranbilen allerede av svært høy, og den kan bli enda lengre med en ekstra bom. Kranen blir hele 1,3 meter når den er trukket helt ut, noe som vil imponere alle små anleggsarbeidere. De svingbare støttebeina gjør at bilen ikke tipper over. Kabelvinsjen med låsemekanisme og overlastingsbeskyttelse lar deg løfte og senke selv de tyngste laster.

  • Kranen blir hele 1,3 m når den trekkes helt ut
  • Kranarmen kan trekkes ut, kroken kan heises opp og ned og kranen kan rotere
  • Kabelvinsj med låsemekanisme
  • Med støtteben

Inneholder: 

  • Bruder Scania R-Series Liebherr kranbil
  • Lys- og lydmodul (batteri inkludert)

Detaljer:

  • Mål: ca. 62 x 18,5 x 27 cm
  • Skala 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell03570
EAN4001702035709
MerkeBruder
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.