Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Auto Dodge RAM Racing Team - 02504

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 786,-
På lager
SKU
09195-22
   

Gamle som unge er vi interessert i motorsport, ingen overraskelser der! Spenning og raske biler er nok noe vi alle morer oss med og i dette fantastiske lekesettet, fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder, får du nøyaktig det, fart og spenning.

Her kommer nemlig et helt team klare for racing hvor som helst. En Bruder RAM-pickup med 420 HK og firhjulstrekk, en biltilhenger, en Bruder Roadster racing bil og en figur med hjelm. Det er sitteplass til figuren i begge bilene. Pickupen har 4 dører som kan åpnes og firhjulstrekk. Tilhengeren kan vippes og du kan med enkelhet kjøre racing bilen på planet. Du kan dessuten ta av taket på racing-bilen. Så morsomt!

Innhold:

  • Bruder RAM-pickup 
  • Bruder tilhenger 
  • Bruder Roadster racing bil 
  • Figur med hjelm 

Detaljer:

  • Mål: L51 x B20 x H35,5 cm 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell02504
EAN4001702025045
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.