Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder CAT gravemaskin 02438 - Excavator

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 547,-
Utsolgt
SKU
224

Gravemaskinen fra CAT er en imponerende anleggsmaskin, som er spesielt godt egnet for store byggeplasser, i landbruket eller til avfallshåndtering. Den er en ekte all-rounder. Hvorvidt det er å skyve store jordmasser eller laste om jord, er dette gravemaskinen du trenger. Denne fullt funksjonelle gravemaskinen kan enkelt styres av barnet takket være kontrollspaken. Gravearmen kan brukes under kjøretøyets nivå, og skuffen kan fjernes.

  • Fullt fungerende gravearm med kontrollspak
  • Forsinket dumpfunksjon når man tømmer bøtten
  • Motordekselet kan åpnes
  • Førerhuset kan dreies

Detaljer:

  • Mål: 58 x 20 x 29 cm
  • Skala 1:16
  • Alder: fra 4 år

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Den klassiske CAT gravemaskinen er en av bestselgerne. Kan bruke grabben til å løfte sand eller stein der du bygger.

Produktdetaljer
Modell02438
EAN4001702024383
MerkeBruder
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.