Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder CAT Bulldozer - 02481

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 185,-
På lager
SKU
09195-21
   

Bruder CAT Bulldozer er en skikkelig muskel-maskin og kan jobbe selv i tøft vær. Bulldosere laster som regel tung masse over i store lastebiler for at det skal transporteres bort. Bulldosere er konstruert for å jobbe i vanskelig terreng og har en stor skuffe foran slik at den enkelt kan få med seg det alle meste.

Denne Bulldoseren kommer i skalaen 1:16 og er laget av høykvalitets plastmateriale. Kjøretøyet er fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Bruder er kjent for å levere Kjøretøy med en unik virkelighetstro design og utstyr med flotte detaljer.

  • Fungerende lasteskuffe som kan tippe
  • Orginaltro
  • Høykvalitetsplast

Detaljer

  • Skala: 1:16 
  • Mål: L23 x B10 x H13 cm 
  • Kompatibel med figurer 
  • Alder: fra 3 år. 

Produktdetaljer
Modell02481
EAN4001702024819
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.