Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder CAT hjullaster - 02441

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
3213
   

Den kompakte Caterpillar hjullasteren fra Bruder er et ekte multitalent. Den praktiske, manøvrerbare, allsidige hjullasteren er uunnværlig i anleggsbransjen, steinbrudd, jordbruk og skogbruk. Størrelsen, kombinert med det vippbare og avtakbare frontbladet, gjør den til førstevalget for en lang rekke bruksområder. De profilerte dekkene gjør at den er enkel å manøvrere på de fleste underlag.

  • Med funksjonsdyktig lessearm
  • Avtagbar skuffe
  • Profilerte dekk
Inneholder: 
  • Bruder CAT hjullaster - 02441
Detaljer:
  • Størrelse: 33 x 12 x 15cm
  • Skala 1:16
  • Anbefalt alder: 3+

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell02441
EAN4001702024413
MerkeBruder
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.