Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder CAT Asfalt veivals - 02433

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
3223
   

Bruders CAT Veivals er som skapt for små byggeplasser og veianlegg. Med mulighet for å foreta krappe svinger, gir det dette kjøretøyet en smal svingradius og det manøvrerer godt. Dette er en detaljert kopi av originalen, som for eksempel håndbremsen og boltene i rullene. 

  • Liten veivals med leddstyring
  • Smal svingradius

Inneholder:

  • Bruder CAT Asfalt veivals 

Detaljer:

  • Lengde 18 cm.
  • Skala 1:16.
  • Fra 3 år.

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell02433
EAN4001702024338
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.