Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Hjullaster - 03410

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
10192-3
   

Bruders anleggskjøretøy er svært populære, og kommer med naturtro design og omfattende funksjonalitet. Hjullasteren fra Bruder er designet med en rekke flotte funksjoner, og den er enkel å håndtere. Håndtaket gjør at du enkelt kan løfte og senke lasteramen og skuffa. Takket være de robuste hjulene og stabil styring håndterer denne hjullasteren kjøring selv i sandkassen. Denne leken passer spesielt godt for de litt yngre barna.

Funksjoner:

  • Skuffen kan vippes
  • Leddet styring
  • Solide og robuste hjul
  • Full funksjonell lastearm

Detaljer:

  • Mål: 50 x 20 x 23 cm
  • Alder: fra 2 år
  • Skala: 1:16
Produktdetaljer
Modell03410
EAN4001702034108
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.