Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder JCB traktor 5CX bagger - 02454

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 543,-
På lager
SKU
22016
   

JCB 5CX Eco traktorgraver er et ekte multitalent. I tillegg til en frontlaster-grabb som kan vippes, låses og skiftes ut, er denne traktorgraveren utstyrt med en fullt funksjonell bakgraver med to støttebein som stabiliserer kjøretøyet og gjør det mulig å utføre det meste av gravearbeid.

  • Gummihjul for optimal kjøreglede
  • Sidedørene kan åpnes
  • Stabiliseringsstøtter for tunge løft
  • Fullfunksjons-grabb

Inneholder:

  • Bruder JBC traktor 5CX bagger - 02454

Detaljer:

  • Lengde 41 cm
  • Alder: fra 4 år

Masse spennende lek for barna med tyske Bruders replika av de originale modellene fra kjente merkevarer.

Produktdetaljer
Modell02454
EAN4001702024543
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.