Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder John Deer 7930 traktor med tømmerhenger og 4 tømmerstokker

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 674,-
På lager
SKU
02192-4
   

Enten det skal brukes som byggematerialer eller energi, er tømmer en viktig råvare, og et bærekraftig og effektivt skogbruk er mer relevant enn noensinne. Dette temaet blir enda mer realistisk med dette settet fra Bruder som består av John Deer traktor og tømmerhenger. Denne detaljerte modellen fra Bruder har førerhus som kan åpnes, avtakbar frontvekt, styrbar foraksel. Dette unike kjøretøyet har rattutvidelse gjennom takt slik at den blir enkel å manøvrere. Den funksjonelle hengeren håndterer transporten av tømmer, og den er allerede utstyrt med 4 tømmerstokker. Modellen har en roterende og svingbar lastekran som ikke bare transporterer, men også løfter tømmerstokkene av og på hengeren. Med off-road aksler kan denne hengeren kjøre i de fleste terreng.

Funksjoner:

  • Ekstra styrestang Kranen kan roteres 360 grader
  • Det er mulig å feste front loader på traktoren (følger ikke med)

Inneholder:

  • John Deere Arocs traktor
  • Tømmerhenger 4 tømmerstokker

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell03054
EAN4001702030544
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.