Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Land Rover Defender St. Wagon politikjøretøy med pilitimann og tilbehør - 02597

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 467,-
På lager
SKU
18291
   

Superflotte kjøretøy og tilbehør fra kvalitetsleverandøren Bruder. Hvert leke er utformet med flotte detaljer og har virkelighetstro design. En flott gave til et hvert barn som liker kjøretøy i denne sjangeren.

  • Panser og alle dører kan åpnes.
  • Reservehjulet kan tas av, og baksetene tas ut.
  • Styres fra rattet, eller eget ratt gjennom taket.
  • Leveres med 1 figur  og lys & lyd-modul.
  • Skala 1:16.
  • 28x13,8x15,3 cm
  • Fra 4 år.
Produktdetaljer
Modell02597
EAN4001702025977
MerkeBruder

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.