Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Land Rover Defender St. Wagon politikjøretøy med pilitimann og tilbehør - 02597

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 437,-
På lager
SKU
18291
   

Akkurat som i det virkelige trafikkbildet oppstår det ulykker og trafikkovertredelser blant Bruder kjøretøyene. Derfor er det viktig at politiet er til stede for å håndheve lov og orden. Denne Bruder Land Rover defender St. Wagon politibilen har gode terrengkvaliteter, og i kombinasjon med tidløst design er dette et imponerende og allsidig kjøretøy.

Bakdøren og sidedørene kan åpnes, og det samme kan panseret slik at du kan vise frem motoren. Bilen kan styres ved hjelp av den ekstra rattstammen.

  • Panser og alle dører kan åpnes.
  • Reservehjulet kan tas av, og baksetene tas ut.
  • Styres fra rattet, eller eget ratt gjennom taket.

Inneholder: 

  • Bruder Land Rover Defender St. Wagon politikjøretøy
  • 1 Bruder-figur
  • Lys & lyd-modul

Detaljer:

  • Skala 1:16.
  • Mål: 28x13,8x15,3 cm
  • Alder: fra 4 år

Superflotte kjøretøy og tilbehør fra kvalitetsleverandøren Bruder. Hvert leke er utformet med flotte detaljer og har virkelighetstro design. En flott gave til et hvert barn som liker kjøretøy i denne sjangeren.

Produktdetaljer
Modell02597
EAN4001702025977
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.