Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder MAN TGA lastebil og hjullaster FR 130 - 02752

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 543,-
På lager
SKU
2294
   

Effektiv og rask kommunikasjon mellom sjåfører er en forutsetning for at arbeidet skal bli utført på en produktiv og rask måte. Dette settet består av Bruder MAN TGA lastebil og hjullasteren FR130, som er tro kopier av originalene med ekstra fokus på detaljer. Sidene på anleggsbilen kan brettes ned på tre sider, og lasteplanet kan vippes når lasten skal av. Førerhuset kan vippes frem for å få adgang til motoren. Frontlastenes skuff kan heves og senkes, og den kan vippes slik at lasten enkelt kan fjernes.

  • Sidene på lasteplanet kan brettes ned på tre sider
  • Lasteplanet kan vippes
  • Skuffen på frontlastene kan heves og senkes

Inneholder:

  • Bruder MAN lastebil 
  • Hjullaster FR 130
Detaljer: 
  • Størrelse: 41.5 x 17.5 x 21.5 cm
  • Skala: 1:16
  • Alder: fra 3 år

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell02752
EAN4001720227520
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.