Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder MAN TGA Low lastebil med JCB 4CX traktorgraver - 02776

-23%

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

23%
Kampanjepris 645,- Vår lavpris: 842,- Du sparer: 197,-
På lager
SKU
3227
   

Dette settet gjør det mulig for deg å gjenskape typiske transportoppgaver som for eksempel å transportere svære anleggsmaskiner mellom byggeplasser. Førerhuset på lavlasteren kan tippes så man ser motoren, og speilene kan slås ut. Med støttehjul og tilkjøringsrampe. Gravelasteren har støttehjul og vippegrabb. Det kan jobbes både foran og bak gravelasteren.

  • Førersetet kan roteres 360°.
  • Karosseriet har clip-on lasteplan
  • Full funksjonell traktor

Inneholder:

  • Bruder MAN TGA Low lastebil med JCB 4CX traktorgraver

Detaljer: 

  • Høykvalitetsplast: ABS
  • Størrelse: 86 x 18 x 24 cm.
  • Skala: 1:16.
  • Fra 3 år.

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell02776
EAN4001702027766
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.