Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder MAN TGS tauebil med kran og Bruder roadster - lys og lyd - 03750

Bruder lekebiler, traktorer, anleggskjøretøy og skogbruksmaskiner

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 934,-
På lager
SKU
10192-1
   

Tauebiler er allsidige hjelpere i trafikken. Det har ikke noe å si om oppdraget er å hente inn skadde kjøretøy for å ta dem til verkstedet eller fjerne feilparkerte kjøretøy. Bruder Man TGS tauebil med kran er utstyrt med en rekke funksjoner. Lasteplanet kan senkes slik at det blir enkelt å hente og laste kjøretøy. Kranen kan også brukes til å flytte biler opp på lasteplanet.

Kranen kan forlenges og svinges. Lasteutstyret som består av kjettinger og hjulklør, gjør at man kan flytte bilene raskt og enkelt. Nedfellbare støtter gir et sikkert grep, og det detaljerte førerhuset kan åpnes, og speilene kan foldes inn. Lys og lyd-modulen er installert. Bruders roadster har avtakbart tak som tilgjengeliggjør en helt ny måte å leke på.

 • Dører kan åpnes og lukkes
 • Sidespeil som kan foldes inn
 • Lasteplan kan senkes
 • Funksjonell kran
 • Støttebein som kan foldes ut
 • Hjul som kan byttes

Inneholder:

 • Brudes MAN TGS tauebil med kran
 • Bruder Roadster

Detaljer:

 • Mål: ca. 58 x 19,5 x 28 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plast (ABS)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell03750
EAN4001702037505
MerkeBruder
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.