Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Mercedes Benz Arocs lastebil med container og Schaeff minigravemaskin - 03624

Bruder lekebiler, traktorer, anleggskjøretøy og skogbruksmaskiner

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 786,-
Få igjen på lager
SKU
02192-3
   

Kraft, holdbarhet og effektivitet er viktige elementer når man arbeider på veien eller på en byggeplass. Derfor er nye Mercedes Benz Arocs spesielt utviklet for disse behovene. Designet har også blitt revidert for å matche de tekniske funksjonene. Med denne modellen er designen vektlagt, og det er fokusert på holdbarheten som karakteriserer kjøretøy fra Bruder. Førerhuset er utstyrt med dører som kan åpnes slik at Bruder-figurer kan få tilgang til førerhuset. Containeren har to svingbare, hengslede dører på enden , og kan senkes og plukkes opp igjen med gripearmen. Mindre Bruder kjøretøy kan til og med kjøre inn i containeren når denne står på bakken, og dørene er åpne, for deretter å transporteres bort av lastebilen. Denne muligheten er mye brukt på byggeplasser når prosjektet er avsluttet og utstyr skal fjernes.

 • Dører som kan åpnes og lukkes
 • Containeren kan heves og senkes ved hjelp av løftearmen
 • Mini-graverens førerhus kan roteres 360 grader
 • Avtakbar skuffe
 • Fullt funksjonell arm

Inneholder:

 • Bruder Mercedes-Benz Arocs lastebil med container
 • Schaeff mini-graver

Detaljer:

 • Mål: ca. 55 x 18 x 27 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plast (ABS)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell03624
EAN4001702036249
MerkeBruder
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.