Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Scania R-Series 60 cm brannbil med vannpumpe, motor lyd og lys - 03590

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 876,-
På lager
SKU
3241
   

Bli med i brannvesenet og lev ut rollen som brannmann med denne brannbilen. Bruder Scania R-Series brannbilen har en dreibar stige med redningskurv som kan flyttes ut ved hjelp av et håndhjul og justeres i høyden, og en vannslange med et fullt fungerende munnstykke. Vannslangen kan rulles sammen eller festes til kurven. Brannbilen har dører som kan åpnes, speil som kan slås inn, en innebygd vanntank som det er lett å fylle, fire støttebein som kan trekkes ut og et stort oppbevaringsrom til verktøy. Førerhuset har to seter, og det er et ekstra sete for en Bruder-figur på stigen. Brannbilen har lys- og lydfunksjoner som for eksempel horn, motorlyd, blålys og sirene.

Inneholder:

  • Bruder Scania R-Series 60 cm brannbil med vannpumpe, motor lyd og lys

Detaljer:

  • Størrelse: 59 x 20 x 26,5 cm
  • Skala 1:16
  • Inkl. 2 stk. Micro R03 AAA-batterier
  • Anbefalt alder: 4+

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell03590
EAN4001702035907
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.