Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Scania UPS med truck - 03581

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 794,-
På lager
SKU
01182-184
   

Scania R-serien er synonymt med økonomi og dynamikk. Den globalt operative transportøren UPS er avhengig av høyytelsesvogner. Bruder kommer med denne versjonen med tre aksler, containerbro og transportabel gaffeltruck.

En annen fremragende egenskap ved dette kjøretøyet er at førerhuset kan byttes, som automatisk frigjør containeren fra kjøretøyet ved å trekke det ut og sette opp støttebenene.

  • Dører kan åpnes og lukkes
  • Sammenleggbare utvendig speil
  • Utfoldbare støtteben
  • Gaffeltruck følger med

Detaljer:

  • Skala 1:16
  • Mål: 77 x 18,5 x 16,5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell03581
EAN4001702035815
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.