Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder John Deere 7930 traktor med dobbelt sett hjul - 03052

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 413,-
På lager
SKU
2952
   

Sjekk denne tøffe trakotren med tvillinghjul! Dette er en stor og detaljert kopi av John Deere 7930. Traktoren kan styres via en styrestang gjennom taket, og panseret kan åpnes. Den har god svingradius, og er laget i solid plast fra Bruder.

  • John Deere traktor med dobbelt sett hjul
  • Høykvalitetsplast: ABS
  • Utstyrt med imponerende tvillingdekk for god fremkommerlighet
  • Styr traktoren med ekstra styrestang igjennom taket
  • Skala: 1:16
  • Størrelse: 37.5 x 37.6 x 20.5 cm
  • Anbefalt alder: 4+

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell03052
EAN4001702030520
MerkeBruder
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.