Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Volvo dumper A60H - 02455 - 68 cm lang

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 843,-
Få igjen på lager
SKU
10184-17
   

Bruder Volvo dumper A60H er en ekte arbeidshest, det være seg å transportere store mengder med avfall som en del av jobben med å flytte jord og grus, ved arbeid med nye veiprosjekter eller jobb på grus- og sandtak. Denne dumperen får jobben gjort. Akkurat som originalen viser denne dumperen fra Bruder ekte offraod-evner takket være solide dekk og god styring, og den er designet for både harde og myke overflater. Det er plass til en figur i førerhuset (følger ikke med), og lasteplanet kan vippes opp for enkelt å laste av. 

  • Robuste hjul for alle underlag
  • God styring
  • Lasteplanet kan vippes
  • Plass til figur i førerhuset (følger ikke med)

Inneholder:

  • Bruder Volvo dumper A60H

Detaljer: 

  • Størrelse: 68 cm lang
  • Anbefalt alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell02455
EAN4001702024550
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.