Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Kite to Go - Drage som får plass i veska eller lommen

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 87,-
Få igjen på lager
SKU
02216-79
   

Denne supre dragen fra Buitenspeel kan legges sammen, og passer dermed i lomma eller baggen. Kan enkelt tas med hvor enn du skal. Når du kjenner noe vind på turen din kan du kjapt ta dragen ut igjen og kaste opp i lufta. Drageflyging er perfekt trening for motorikk og koordinasjonsferdigheter.

Innhold:

  • 1 BS drage
  • 1 oppbevaringspose

Detaljer:

  • Mål: 46 x 32 cm
  • Mål pakke: 10 x 16 x 2,5 cm (LxHxB)
  • Materiale: Polyester
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGA338
EAN8717775443384
MerkeBuitenspeel
Alder4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.