Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Moves! Aktivitetsspill - med 18 aktivitetsbrikker

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 196,-
Få igjen på lager
SKU
08206-66
   

Dette spillet går ut på at man trekker en brikke etter tur, og denne brikke viser hva barnet skal gjøre. Utfordringen kommer etter hvert som man trekker flere brikker. Hver bevegelse man har trukket skal repeteres, i tur og orden. Brikkene stables på hverandre slik at man ikke kan se første brikke man trakk, så her må hukommelsen aktiveres. Klarer du huske alle aktivitetene du har trukket? En morsom måte å bruke kroppen på samtidig som man stimulerer hukommelsen.

Innhold:

  • 18 x aktivitetsbrikker
  • 1 x bomullspose

Detaljer:

  • Antall spillere: 2+
  • Diameter brikker: 7 cm
  • Materiale: Tre
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGA264
EAN8717775442646
MerkeBuitenspeel
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.