Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bullyland Disney Princess den sjarmerende Prinsen

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 62,-
Få igjen på lager
SKU
7633
   

Etter at Snehvit spiste et forgiftet eple og de syv dvergene trodde hun var død satte de henne i et glasskiste. Prinsen ble sjarmert av hennes skjønnhet og ble umiddelbart forelsket i henne. Han ba dvergene om å la ham få kisten.

Prinsens tjenere bar kisten bort. Mens de gjorde det, snublet de på noen røtter og bevegelsen forårsaket at det lille stykke forgiftede eple løsnet fra Snevits hals og vekket henne. Snow White og hennes prins ble forelsket umiddelbart og et bryllup ble planlagt.

Produktdetaljer
Modell12465
EAN4007176124659
MerkeDisney Princess
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.