Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bullyland Disney Princess Jasmin

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 62,-
Få igjen på lager
SKU
7624
   

Jasmine er et vakkert og fryktesløs prinsesse. Alt hun ønsker er å gifte seg for kjærlighet og for å oppleve verden utenfor palasset. Som en sterk, selvstendig ung kvinne hun er klar for eventyr og helt i stand til å ta saken i egne hender.

Hun vet hvordan hun skal flykte fra slottet og hun sniker seg til markedet alene. Når hun møter "Prince Ali" forstår hun hvordan folk lever utenfor palasset og oppdager den friheten hun ønsker å ha selv.

Produktdetaljer
Modell12453
EAN4007176124536
MerkeDisney Princess

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.