Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bullyland Disney Princess Tiana med Frosken

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 62,-
Få igjen på lager
SKU
7627
   

Tiana er absolutt ikke en typisk eventyrprinsesse. Hennes drømmer er ikke om kongeriker langt borte eller slott i skyene., de er om å være vellykket og eie sin egen restaurant.

For å realisere drømmen om å starte en ny restaurant jobber hun hardt hver dag uten å slappe av et øyeblikk. I alt stresset har hun ikke tid for fest, dans eller kjærlighet, og det siste hun ønsker å gjøre er å kaste bort sin tid på å kysse menn, heller kysse en frosk.

Produktdetaljer
Modell12743
EAN4007176127438
MerkeDisney Princess
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.